El de Sant Boi segueix fent història en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. Després d’aconseguir en la jornada de dimarts l’or en la contrarellotge H-2, aquest dimecres s’ha alçat amb el bronze en la prova en línia de bicicletes de mà H1-2

El ciclista català, ha lluitat durament per garantir-se una plaça al podi. Finalment, ha quedat tercer després del francès Florian Jouanny, que ha aconseguit l’or gràcies a la seva escapada al principi de la cursa, i de l’italià Luca Mazzone, que ha acabat emportant-se la plata.

Garrote ja va aconseguir la medalla d’or en la contrarellotge, a la classe H2 de bicicletes de mà. El santboià es va imposar en aquesta prova en el seu debut en uns Jocs Paralímpics, quan en la contrarellotge de 16 quilòmetres disputada al Circuit Internacional de Fuji, va marcar un temps de 31: 23.53, per davant de l’italià Luca Mazzone (31: 23.79), cinc vegades campió del món -que va ser plata-, i del rancès Florian Jouanny (32: 41.62), que va ser bronze.

Sergio Garrote tanca d’aquesta manera 24 hores triomfants, ja que ha aconseguit una nova medalla, el que per a ell era “un somni” en aquests Jocs Paralímpics.

El de Sant Boi fa servir cadira de rodes des que va caure de la bastida d’una obra l’any 2001, fet que li va provocar una lesió medul·lar. Des d’aleshores, el baixllobregatí practica el ciclisme amb una ‘handbike‘.

Font imatge: @RFECiclismo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here