Pedro Sanchez ha optat per a renovar el grup socialista el Senat i ha proposat la baixllobregatina Eva Granados com a nova portaveu.

Eva Granados és actualment vicepresidenta segona del Parlament de Catalunya i legalment no caldria que renunciés a la seva acta de diputada per accedir al Senat. Ara bé, l’operació és complicada perquè els tres senadors del PSC designats pel Parlament el passat mes de maig són Manel de Vega, Lorena Gonzalez i l’alcalde de Sant Joan Despí, Antonio Poveda. Un dels tres hauria de dimitir per permetre el nomenament de Granados com a senadora.

Granados substitueix l’anterior portaveu socialista, Ander Gil, actual president del Senat. El nomenament està pendent de ser ratificat per l’executiva federal del PSOE.

Eva Granados va néixer l’any 1975 i forma part de la federació del PSC del Baix Llobregat.  Va començar a militar a la UGT al seu municipi, Pallejà. Ha estat portaveu del grup socialista al Parlament durant dues legislatures i s’ha distingit per una actitud clarament bel·ligerant amb el procés independentista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here