Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030 i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona proposen debatre el futur de la regió metropolitana, de la que forma part el Baix Llobregat.

El cicle comença el 16 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’objectiu és analitzar aspectes com un nou model econòmic i la innovació, l’aposta per la prosperitat econòmica i territorial, i la reivindicació d’una ocupació inclusiva i de qualitat. En definitiva, l’opció per una metròpoli que garanteixi el desenvolupament econòmic i social per a totes les persones, davant transformacions, oportunitats i riscos.

La sessió del dijous, 16 de setembre, s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí, amb la benvinguda a càrrec de Jordi Martí, vicepresident de l’AMB i tinent d’alcalde Barcelona i d’Oriol Estela, coordinador general del PEMB. A continuació tindran lloc diversos debats: “Un nou model econòmica basat en la innovació i el coneixement pel 2030”, “La prosperitat distribuïda a les metròpolis del segle XXI”, “Ocupació inclusiva i de qualitat” i “Diàlegs de futur: No city for Young (wo)men”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here