Fa cinquanta anys de la riuada que l’any 1971 va afectar greument el municipi d’Esparreguera. I l’Ajuntament de la ciutat i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya no volen que se’n perdi la memòria. Per aquest motiu han organitzat un seguit d’actes de recordatori.

El dia 10, divendres, a les 18’30, la Sala d’Actes Can Pasqual acull una taula rodona en la que prendran la paraula diversos testimonis d’aquells fets. L’endemà, dissabte 11 de setembre, a dos quarts d’una del migdia, s’inaugura l’exposició “50 anys de la riuada de 1971”, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions Municipal fins el 26 de setembre, i que el 2 i 3 d’octubre es traslladarà al Museu de la Colònia Sedó.

Finalment, el divendres 24 de setembre, a les 18’30 hores, Gràcia Dorel i Ferré, pronunciarà la conferència “Creuar el riu entre Esparreguera i Olesa: dos segles d’història, entre tradicions i modernitat”. Tindrà lloc a la Biblioteca Municipal L’Ateneu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here