El programa “Joc de Cartes” de TV3, que presenta el cuiner Marc Ribas, ha dedicat la sessió d’aquest dimecres passat a trobar la millor recepta de pollastre Pota Blava, a la comarca del Baix LLobregat.

Tres restaurants del Prat de Llobregat i un de Cervelló ha competit per veure qui cuina millor aquesta raça autòctona de pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida.

Els restaurants elegits han estat la Masia Sánchez-Casal del Prat, la Masia Can Guitart Vell, a Cervelló i, també al Prat, Cèntric Gastrobar i el Café de l’Artesà, restaurant del teatre centenari del mateix nom. Tot i que l’important era la promoció que per al producte representava el programa a TV3 en horari de màxima audiència, cal constatar que finalment s’ha imposat de forma molt ajustada la Masia de Can Guitart Vell de Cervelló.

D’altra banda, el Prat de Llobregat arrenca temporada gastronòmica amb el pollastre Pota Blava com a protagonista. Del 14 al 31 d’octubre torna la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat. Està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT),

26 bars i restaurants pratencs participen en aquesta edició, donant rellevància a un producte de primera del Parc Agrari del Baix Llobregat. Les millors tapes es poden votar a quintotapa.cat.

Fotografia: Ajuntament del Prat de LLobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here