La Guàrdia Urbana de Molins de Rei i el Cos de Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana, concretament la matinada del dia 12 d’octubre, a Molins de Rei, vull persones per diferents furts i robatoris amb violència i intimidació.

Les detencions es van produir en tres actuacions diferents. En la primera, el cos de Mossos d’esquadra va efectuar tres detencions pe delicte de furt de telèfons mòbils al carrer Miquel Torelló i Pagès.

Posteriorment, la Guàrdia Urbana va interceptar i detenir, a la zona propera a l’estació, a quatre persones pel robatori de telèfons mòbils, amb violència i intimidació, que s’havien produït poc abans en zones pròximes.

Finalment, la Guàrdia Urbana  va donar suport al cos de Mossos d’esquadra en la seva actuació davant un altre robatori amb violència i intimidació a l’interior d’un tren, a l’estació de Renfe de Molins de Rei, amb el resultat final d’una persona detinguda.

L’Ajuntament de la vila ha feta una crida a la ciutadania a continuar col·laborant amb els cossos policials en el manteniment de la seguretat ciutadana. Diversos municipis del Baix Llobregat han experimentat situacions similars les darreres setmanes en les que s’ha detectat un increment d’agressions i robatoris de telèfons mòbils especialment a gent molt jove.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here