L’Ateneu Santfeliuenc acull dimarts dia 19, a les 7 del vespre, la presentació del darrer llibre d’Andreu Claret. Es tracta de la novel·la “1939. La caiguda de Barcelona”, d’Editorial Columna, que està obtenint molt bones crítiques.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor que serà presentat per Rafa Bellido, membre de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. La sessió, organitzada per la USLA,  rep el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de LLobregat, de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.

Andreu Claret, periodista, va ser membre de la direcció del PSUC durant el final del franquisme i la transició.  Ara escriu a El Periódico. Va dirigir EFE Catalunya i EFE Amèrica Central.  Ha estat director de l’Institut Català de la Mediterrània. El 2008 se’n va anar a Alexandria (Egipte) on va dirigir la Fundació Euromediterrània Anna Lindh. Actualment és membre de l’Institut Elkano i del Diplocat.

En una recent entrevista a Vilaweb, Claret explica que després de fer un llibre sobre el 1937 i un altre sobre el 1938 “tenia al cap d’escriure una trilogia sobre la guerra civil a la rereguarda catalana”

Els seus darrers llibres, publicats també per Columna, són “Venjança” (2017) i “El Cònsol de Barcelona” (2019).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here