La cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana, continua acumulant reconeixements. Els prestigiosos premis Ondas li ha atorgat el Premi al Fenomen Musical de l’any 2021, al costat del també guardonat Pablo López, artista protagonista de la Gira Mayday&Stay Tour.

Aitana s’ha convertit en una de les artistes pop més importants dels darrers anys a l’Estat espanyol. Disposa d’una audiència molt massiva, com ho demostra el fet que durant la primera meitat del 2021 hagi aconseguit 102 milions de streams. Es pot considerar, malgrat la seva joventut, una artista intergeneracional. En el seu àlbum “11 Razones” va reivindicar el so pop rock dels anys dos mil.

Els Premis Ondas reconeixen principalment la tasca dels professionals de la ràdio, la televisió i la publicitat però també inclouen una categoria per a la música. Aquest any el premi Ondas Especial de l’Organització ha estat atorgat al reconegut periodista Iñaki Gabilondo, per la seva dilatada carrera al servei de la ràdio.

Els premis seran lliurats als guanyadors i guanyadores en una Gala que tindrà lloc a Barcelona el proper dia 16 de novembre.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here