La plataforma S.O.S. Baix Llobregat i L’Hospitalet celebra la seva Assemblea Oberta aquest  proper dissabte 6 de novembre a l’Ateneu de Sant Boi de Llobregat.

L’Assemblea tindrà lloc en el marc de la Jornada “Baix Llobregat i l’Hospitalet a on vas?”. L’assemblea oberta anirà precedida d’una Fira d’entitats que obrirà a les 10 del matí, i de Tallers a partir de les 11. Finalment, a les 12 es celebrarà l’assemblea.

Els tallers programats estan dedicats a tres temes relacionats amb el futur del territori de la comarca del Baix Llobregat i del municipi de l’Hospitalet: El primer tractarà sobre “L’urbanisme i l’habitatge. Per un model territorial i una reorientació total de l’urbanisme metropolità”. El segon serà “La sostenibilitat alimentària i el Parc Agrari. Amenaces i reptes de l’agricultura al Baix Llobregat”. I el tercer, “Els espais naturals i l’aeroport. Hem aturat l’ampliació. I ara què?”.

SOS Baix Llobregat i L’Hospitalet és una organització que s’ha mostrat molt crítica amb diversos projectes urbanístics a la comarca i que s’ha pronunciat des del primer moment en contra de l’ampliació de l’aeroport del Prat, proposada per AENA i que té el suport de la patronal catalana i de partits com el PSC, Junts per Catalunya i Ciutadans.

La plataforma va presentar públicament el seu manifest fundacional el 12 de març de 2020. És un crit d’alerta davant el munt d’amenaces que posen en risc el futur de la comarca.

Font: sosbaixllobregat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here