Elbaix.cat ja va avançar que la Universitat Politècnica de Catalunya i la Fundació Eurecat optaven a gestionar el macrocentre de Formació Professional de l’Automoció (CFPA)  de Martorell. El diari Ara informa que, finalment, han estat cinc les candidatures presentades. A les dues ja conegudes cal afegir-hi dues empreses catalanes i una consultora multinacional: Esquemes Informàtics, Disseny Educatiu i MSX International Techservices. La consultora MSX International és especialista en el sector de l’automoció i ja treballa en formació amb Volkswagen i SEAT, raó per la qual la seva directora general a Espanya i Portugal, Elvira Llorens ha considerat que la seva candidatura és “forta”. MSX té una de les seves seus a Sant Just Desvern.

El termini per presentar les candidatures va acabar el dia 4 de novembre. Ara les cinc entitats i empreses hauran de completar el procediment administratiu, que inclou l’oferta formativa i econòmica. Serà el Departament d’Empresa i treball de la Generalitat, a  través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), qui adoptarà la decisió definitiva.

Al municipi de Martorell i a la comarca del Baix Llobregat s’espera amb expectació la resolució del concurs que hauria d’acabar amb anys d’infrautilització d’unes instal·lacions necessàries pel desenvolupament de la comarca. El primer concurs, convocat l’any 2019, va quedar desert. L’adjudicació de l’actual convocatòria es podria fer pública al proper mes de gener.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here