PIMEC ( Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) organitza el proper dijous dia 18 una Jornada de reflexió sobre la Formacio Professional al Baix Llobregat.

En el marc de les Trobades PIMEC FÒRUM, s’abordarà una qüestió de plena actualitat: “L’FP dual: vital per a seguir creixent. Els reptes de la formació i la qualificació professional”. Es celebrarà en un espai que ha de jugar un paper clau en la formació professional a la comarca i que aquests dies és noticia per la finalització del termini de presentació de propostes per a gestionar-lo: el Centre de Formacio Professional de l’Automoció de Martorell.

PIMEC Baix Llobregat ofereix als participants la possibilitat de conèixer de primera mà les necessitats del teixit industrial de la comarca, compartir inquietuds i posar en coneixement els recursos que té a l’abast l’empresa per a participar en la Formació Professional Dual. L’organització recorda que “la implicació de tots es actors és imprescindible per aconseguir que el paper formatiu de l’empresa sigui una realitat”.

La Jornada començarà a les 4 de  la tarda. L’acte serà conduit per Victor Bottini, expert en Comunicació Corporativa de PIMEC. La benvinguda anirà a càrrec de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, i Juan José Torres, director general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

S’abordaran qüestions com el “Contexts de la jornada. Necessitats de l’empresa”, “La Formacio Professional al Baix Llobregat” i “L’FP Dual, recursos per a la pime”. Finalment, tindrà lloc una Taula d’experiències: “L’FP Dual; una realitat”. En l’acte de cloenda intervindran  Fabián Mohedano, president de l’Agencia FPCat, Josep Maria Servent, membre del Consell Territorial de PIMEC Baix Llobregat i el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta. A continuació hi haurà un Networking i una visita guiada al CFPA.

Font: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here