Fem Sant Andreu, la candidatura d’ERC i Vecinos per el cambio de Sant Andreu de la Barca, ha elaborat un informe sobre l’estat dels 34 parcs infantils de la ciutat. Ha constatat que en 14 dels 34 hi ha risc alt de patir alguna lesió a causa de la falta de manteniment.

El grup municipal de Fem Sant Andreu ha exigit aquesta setmana, a través d’un  comunicat, a l’equip de govern integrat pel PSC i Ciutadans que compleixi l’acord al que va arribar amb aquest grup en motiu dels pressupostos de 2021 que contemplava destinar una quantitat de 180.000 euros per a la renovació dels parcs infantils. A dos mesos del final de l’exercici encara no s’ha executat cap renovació dels equipaments infantils.

L’informe elaborat conclou que els parcs infantils de Sant Andreu de la Barca necessiten urgentment un pla de parcs infantils i zones d’esbarjo que projecti la renovació de tots els equipaments infantils a la via pública, el seu manteniment, i la diversitat de jocs segons l’evolució i la previsió demogràfica de casa zona.

Entre les deficiències detectades destaquen el risc alt de lesions a causa de la manca de manteniment, la presència d’elements punxants, jocs trencats, o l’absència de paperers de brossa o de fonts d’aigua potable.

El Ple Municipal del 28 d’octubre va debatre la moció presentada per Fem Sant Andreu que va rebre el suport de Podem però va ser rebutjada pels vots contraris del PSC i Ciutadans.

Font: Fem Sant Andreu

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here