El Centre Jujol- Can Negre, a Sant joan Despí, acull l’exposició “La teva arquitectura i la meva. Set anys del Festival d’Arquitectura a Sant Joan Despí”. Inaugurada el passat 27 d’octubre, es pot visitar fins el diumenge 21 de novembre.

Des de l’any 2010, el Festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent , que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que ens parli de la relació que hi té. L’exposició recull tots aquests agents i s’acosta a l’experiència arquitectònica viscuda pels subjectes des d’una perspectiva humanística-aleatòria.

Sant Joan Despí ha participat set anys en el Festival d’Arquitectura  48h  Open House BCN, ha programat 60 activitats i s’hi han fet 18.009 visites.

L’horari de l’exposició, organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, de dilluns a dijous també de dos quarts de 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els diumenges d’11 a 14 hores.

Font: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here