La Federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet reprèn la campanya que va iniciar el passat mes de novembre “No a l’ampliació de l’aeroport” per refermar el seu posicionament contra el projecte proposat per AENA. La primera fase va consistir en anuncis als diferents mitjans digitals d’àmbit comarcal. Aquest mes de desembre ERC ha iniciat la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i a l’Hospitalet. Als municipis del Delta la campanya es reforçarà amb la bustiada d’un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.

La federació comarcal d’ERC vol recordar així que qualsevol decisió sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat s’ha de basar en acords amb els municipis implicats, fet que impossibilita el seu suport a la proposta d’AENA ja que els Ajuntaments de Barcelona i El Prat de Llobregat ja han expressat la seva oposició al projecte. Els republicans també exigeixen el compliment de les normatives europees i la protecció dels espais naturals i de la biodiversitat.

La campanya d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet posa novament de manifest la diferència de criteri en aquesta qüestió amb els seus socis al Govern de la Generalitat, Junts per Catalunya, partidaris de l’ampliació, i també amb el PSC, que promou l’ampliació de l’aeroport.

Font: ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here