“Joia” (Hidden Track Records, 2021) és el títol del nou recull de cançons publicat pel músic de Collbató, Ferran Palau. Palau, guanyador del I Premi El Temps de les Arts de Música Popular, ja havia tret un disc aquest mateix any, fa nou mesos: “Parc” (Hidden Track Records, 2021). L’àlbum actual inclou nou temes acústics a veu i guitarra, que Palau ha creat durant els processos creatius d’altres artistes que ell mateix ha acompanyat i que també participen en el disc.

Amb arranjaments de Jordi Matas, s’hi poden escoltar les veus d’Anna Andreu, Marina Arrufat, Maria Hein, Iris Deco, Carlota Flâneur, Maria Espinosa, Louise Sansom, Júlia Twin, Valentina Risi i Leo Plau.

Segons escriu Sandra Tello, a El Temps de les Arts, ens trobem davant “un treball sorgit d’un entorn creatiu i d’un sentiment de pertinença a una comunitat musical que ja és més que una discogràfica, és una família”. Palau ho corrobora afirmant que “Si no existìs Hiddeen no existiria aquest disc”.

Aquest proper any 2022 serà important per Ferran Palau. Després de deu anys de trajectòria actuarà per primera vegada al Palau de la Música Catalana, el proper 28 de gener, en el marc del Guitar BCN. Repassarà les cançons de tota la seva carrera i també interpretarà les noves composicions de “Joia”.

Font: El Temps de les Arts

Fotografia. Europa press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here