Alarma avui al barri de La Salut de Sant Feliu de Llobregat. Una deflació de gas en uns baixos del número 5 del carrer Europa ha provocat un incendi. Una persona de 72 anys ha resultat ferida a causa de la detonació. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat dotze dotacions que han extingit el foc i han desallotjat alguns veïns a través de les finestres. També hi han participat deu unitats del SEM així com la Policia Local. L’explosió ha causat una columna de fum, visible des de diferents punts de la ciutat. S’han hagut de tallar al trànsit el mateix carrer Europa i la Carretera Sànson.

El veí ferit havia rebut diverses cremades lleus i ha estat atès a l’hospital però està fora de perill. Diverses persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum; algunes han estat traslladades a centres hospitalaris de la comarca i altres han estat donades d’alta al mateix lloc del succés. No hi ha hagut cap ferit greu.

Tant els Bombers com els serveis tècnics municipals han estat realitzant una investigació per descartar que hi hagi danys estructurals i per avaluar possibles afectacions a l’estructura de l’edifici. A les 5 de la tarda el Bombers han començat a desallotjar els veïns del bloc de pisos afectat i els del bloc veí (que s’ha quedat sense aigua, llum i gas), en total 63 famílies. L’Ajuntament i els serveis d’emergència i Creu Roja faciliten allotjament a les persones que no puguin anar a casa de familiars o amics.

L’empresa de gas ha tallat el subministrament durant l’extinció de l’incendi i treballa per restablir el servei. El servei de neteja de l’Ajuntament estava intentant deixar en condicions les zones afectades. Hores d’ara s’investiga quina pot haver estat la causa del sinistre.

Font. Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here