El grup d’ERC a l’Ajuntament de Viladecans ha presentat al registre municipal una instància demanant que l’equip de govern (PSC i Comuns) emprengui mesures urgents, conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB),  davant l’allau de deficiències que acumula la nova concessionària del servei d’autobús interurbà que enllaça els municipis del Baix Llobregat Sud i que han provocat les queixes de moltes persones usuàries del servei i dels mateixos treballadors subrogats.

El passat dia 26 de desembre de 2021 es va materialitzar el canvi de concessió del transport urbà per carretera de l’empresa Mohn a  Avanza, l’empresa guanyadora del concurs del servei públic de transport entre els municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans i altres localitats. Tot i que es va difondre que el canvi comportaria moltes millores, segons ERC la realitat és que el malestar de viatgers i conductors s’està multiplicant per moments.

ERC denuncia diferents deficiències com la manca de comunicació entre vehicles i emissora o la no adequació de la nova cotxera principal al carrer Llobatona de Viladecans, al Polígon Industrial Centre.

Per aquests motius, ERC reclama a l’Ajuntament de Viladecans que exigeixi a Avanza i a l’AMB una solució immediata a aquestes deficiències i que es mantingui informada a la població i a la plantilla de l’empresa.

Els republicans recorden que Avanza és un conglomerat d’origen aragonès integrat a la multinacional mexicana ADO, que ja opera a Terrassa, Mataró i Rubí. El nou contracte té una durada de sis anys prorrogables quatre més.

Font : ERC Viladecans

Fotografia: Autocares y autobuses

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here