Un dels tres condemnats a 20 anys de presó per la violació en grup d’una noia que sortia de la  discoteca Be Disco de Molins de Rei el maig de 2018 no ha comparegut aquest dijous davant el tribunal que havia de decidir si el feia ingressar a la presó. Davant la possibilitat que el condemnat s’hagi fugat, el jutge ha dictat una ordre de cerca i captura. L’advocat del desaparegut ha manifestat que no sabia on era. Els altres dos condemnats sí que s’han presentat. El jutge decidirà els propers dies si els envia a la presó.

La situació s’ha produït a l’Audiència de Barcelona ( a la fotografia), on s’ha celebrat una vista per decidir sobre la situació del tres condemnats, que es trobaven en llibertat provisional.

El 13 de desembre l’Audiència els havia condemnat a 20 anys de presó per a cadascun per tres delictes d’agressió sexual; un com a autors i dos més com a cooperadors necessaris.

Tal com va informar elBaix.cat els homes van abordar la víctima a la sortida de la discoteca Be Disco de Molins de Rei i la van portar a un descampat de Sant Boi de Llobregat on la van violar per torns, mentre l’agredien i la vexaven. Després la van abandonar a l’aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Boi.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here