La cita més important del sector turístic a l’Estat espanyol, FITUR, ha tornat a obrir les seves portes a Madrid, després de la impossibilitat de celebrar l’edició 2021.

Castelldefels ha tornat a la Feria Internacional de Turismo (FITUR), que té lloc al recinte firal IFEMA de Madrid fins aquest diumenge 23 de gener, sota el lema potser una mica prematur  “Abrazamos el mundo. Somos turismo”.

La ciutat del Baix Llobregat ha estat present a l’estand de Catalunya, sota la marca “Costa de Barcelona”. L’Ajuntament ha volgut donar a conèixer els atractius de la ciutat, com la platja, el Castell, la gastronomia i la hostaleria. L’any passat va engegar la campanya “Castelldefels, sí, és aquí” per posar en valor tots eles elements essencials de la ciutat.

L’objectiu principal de la campanya és reactivar el sector turístic, en una situació delicada des de l’inici de la pandèmia. Les reunions de Castelldefels a la Fira han estat enfocades en la millora turística en base a la digitalització, la sostenibilitat i l’accessibilitat.

S’han desplaçat a FITUR una delegació de l’equip de govern municipal i el president del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels.

Font: Ajuntament de Castelldefels

Fotografia. Castelldefelsturismo.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here