El cantautor de Collbató, Ferran Palau, ha inaugurat la 33a edició del Festival Guitar Bcn, amb un concert amb el que ha celebrat els seus 10 anys de trajectòria en solitari. I ho ha fet en un lloc emblemàtic: el Palau de la Música a Barcelona.

Palau ha presentat el seu darrer disc, Joia ( Hidden Track Records), del que elBaix.cat ja va informar el passat mes de desembre.  En la seva actuació l’ha combinat amb algunes de les seves cançons més reconegudes com “Univers”, “Lluny” o “Cel clar”.

El concert ha tingut com a convidats els músics que van participar en la gravació del seu darrer disc. Palau ha actuat amb el seu grup format per Jordi Matas, Joan Pons i Dani Comas.

Palau tornarà a actuar a Vilafranca del Penedès el 18 de febrer i té confirmada la seva participació al Primavera Sound el mes de març, a Barcelona.

El concert ha servit per donar el tret de sortida al Festival Guitar Bcn, que s’allargarà fins el mes de setembre, amb més de 50 actuacions repartides en 13 sales de Barcelona.  A la programació ja coneguda s’han afegit José Mercé, Snarky Puppy i Kiko Veneno.

Fotografia: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here