La visita de personalitats polítiques és una de les característiques de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. I avui es produeix la del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

L’Ajuntament de Molins de Rei havia anunciat la presència del president de la Generalitat a la vila i l’habitual contacte amb els mitjans de comunicació. Però amb posterioritat, el mateix Ajuntament ha aclarit  aquest matí, en un comunicat, que “finalment no hi haurà una atenció als mitjans”. La nota afegeix que la premsa podrà “fer seguiment de tot l’acte” que inclou, aquest divendres a la tarda, la inauguració de la 171ª Fira de la Candelera, conjuntament amb l’alcalde socialista Xavier Paz, i el regidor de Fira, Ramon Sánchez, de Junts.

El president arribarà a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça Catalunya i saludarà als representants del consistori i del Comitè Executiu de la Fira de la Candelera. Signarà el llibre d’Honor de l’Ajuntament i farà una intervenció pública a la mateixa Sala de Sessions de l’Ajuntament. A continuació realitzarà una visita al recinte Firal (a la fotografia).

El presidient Aragonès vista Molins de Rei en un dia especialment conflictiu per al seu govern i ERC. Ahir, el vot negatiu d’Esquerra a la reforma laboral va estar a punt d’impedir la seva aprovació, cosa que ha provocat les crítiques dels sindicats i de partits com el PSC i En Comú Podem. També ahir, el Parlament de Catalunya va viure un nou episodi de l’enfrontament entre els partits independentistes, ERC, Junts i la CUP, en acatar finalment la destitució del diputat Pau Juvillà per part de la Junta Electoral Central.

Fonts de la Presidència de la Generalitat han manifestat a ElBaix.cat, que s’ha produït un malentès, ja que, en cap cas, havien confirmat la celebració d’una trobada amb la premsa i han aclarit que, encara que no hi hagi una convocatòria  formal, el President Aragonès atendrà als mitjans que siguin presents als actes de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here