La cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía, ha publicat “Saoko”, el segon single del seu nou disc. És un títol africà que significa ritme i alegria, i que fusiona ritmes de reggaeton i jazz. La prestigiosa revista RollingStone l’ha qualificat d’obra mestra. La lletra vol girar al voltant del concepte de transformació.

En poques hores Saoko havia aconseguit xifres rècord de visualitzacions: més d’un milió en 12 hores.

Rosalía també ha anunciat a través de les xarxes la data en que estrenarà el seu nou disc que porta per títol “Motomami”: el proper 18 de març. El disc incorporarà 16 cançons. De fet amb “Saoko” es coneixia la segona de les noves cançons; l’altra és “Hentai” que no ha obtingut tan bona rebuda. La lletra de la composició  va ser acusada de practicar l’“spanglish”, cítrica que no va caure gens bé a la cantant.

Rosalía està convençuda que “Motomami” serà un dels seus millors treballs. Fa uns dies va fer pública la portada del disc (a la fotografia)  com a part d’una estudiada campanya de promoció. “Motomami” és el seu tercer disc després de l’èxit que va representar “El Mal Querer”, l’any 2018.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here