La publicitat de l’anunci del retorn de Jordi Évole a la Sexta s’ha convertit en viral. El nou programa del reconegut periodista de Cornellà es titula “Lo de Évole”.

En el primer vídeo es veia un Jordi Évole molt diferent al que coneixíem fins ara. Semblava com si el temps de pandèmia hagués provocat que s’engreixés molt. Es poden formular explicacions diferents sobre aquest suposat excés de pes que podria estar causat per l’estrès: La tensió de defensar Ada Colau des de La Vanguardia? La derrota de Rigoberta Bandini al Benidorm-Fest? La mala temporada del Barça?

El mateix anunci donava pistes quan deia que Évole havia d’anar al gimnàs perquè ara treballarà EL DOBLE, tot i que ni la Sexta ni el periodista van desmentir que fos ell.

Évole va dir a Twitter que “poc a poc m’estic posant en forma” i va  prometre que aquesta temporada treballarà molt més: EL DOBLE.

El misteri ha durat poc. En un altre vídeo posterior apareixen junts Évole i el seu doble i també el seleccionador espanyol de futbol Luís Enrique. El programa “Lo de Évole” s’estrenarà aquest proper diumenge, 13 de febrer, en l’horari que fins ara ha ocupat “Salvados”.

Més enllà de les bromes, és segur que el periodista del Baix Llobregat continuarà aportant des dels mitjans on treballa una mirada rigorosa i crítica de la realitat que ens envolta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here