Aquest proper cap de setmana, els dies 11, 12 i 13 de febrer, es celebrarà la Festa Major de Santa Eulàlia, patrona de Pallejà.

El actes s’iniciaran divendres amb el conte de la Festa Major la biblioteca, a càrrec de Contents Contem Contes Cantant, la inauguració de la Mostra d’art del Taller de dibuix i pintura a la Sala d’exposicions del Castell, i la celebració del tercer Festival d’art i llum.

Dissabte, dia de Santa Eulàlia, hi haurà bitlles catalanes, tirada al plat i jocs de fusta per jugar en família. També es celebrarà un escape room i una gimcana de jocs tradicionals per a infants.

La Principal de Terrassa actuarà a la ballada de sardanes i també tindrà lloc l’espectacle de foc amb els Cabrits i els Dimonis de Pallejà. La Sala Pal·làdius  acollirà un espectacle d’humor de Javi Príncep.

Diumenge, s’ha organitzat el tradicional concurs de pesca al riu Llobregat, el torneig de petanca, la Fira animalista i la Trobada de plaques de cava. Els gegants seran presents a la Festa amb les colles de Malgrat de Mar, Santa Coloma de Queralt i Pallejà. També hi haurà un espectacle de carrer amb el showman Javier Ariza, una xocolatada solidària i una batucada.

La fira d’atraccions estarà ubicada a la ronda Santa Eulàlia, davant el polígon industrial Las Matas.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here