La cantant d’Olesa de Montserrat, Chanel Terrero, no guanya per ensurts. Després de la polèmica del Benidorm-Fest, ara, la lletra de la cançó que ha d’interpretar al Festival d’Eurovisió també ha aixecat controvèrsia.

Durant les darreres setmanes diversos comentaris han incidit en si la cançó SloMo podria “perpetuar esterotips de gènere”. Un membre de la direcció de RTVE, Ignacio Elguero, preguntat per la Defensora de l’Espectador, Maria Escario, ha informat que la lletra de la cançó podria patir algun canvi si l’Observatori d’Igualtat considerés necessari efectuar algun suggeriment. Segons Elguero, “l’Observatori està per damunt de tot i té unes normes”. Tot i així, el directiu de RTVE va opinar que “SloMo” és una cançó “lúdica -festiva que juga amb la seducció entre persones”.

D’altra banda, Chanel, ha gravat i ha presentat ja les primeres imatges del videoclip de SloMo, la cançó amb la que l’olesana representarà RTVE al Festival d’Eurovisió, que tindrà lloc els dies 10,12 i 14  de maig al Pala Alpitour de la ciutat italiana de Torí. La producció, dirigida per l’artista catalana de 26 anys, Pawla Casanovas, serà la seva carta de presentació a Europa. Ara, Chanel actuarà al Festival de Cançao 2022 de Portugal, d’on sortirà el tema que representarà a aquest país a Eurovisió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here