Aquest passat dimecres la UGT del Baix Llobregat va celebrar a Cornellà una assemblea informativa sobre la nova reforma laboral. Hi va participar uns 130 delegats i delegades i van intervenir el secretari general del sindicat al Baix Llobregat, Juan Carlos Fernández, la secretaria de política sindical, Nuria Gilgado, i el secretari general de Catalunya, Camil Ros.

Segons el sindicat, la reforma aprovada aquest 2022 ja ha donat els seus primers fruits: només en el mes de gener es van signar 238.632 contractes fixes, xifra que suposa un increment del 22 % en relació al mes de gener de l’any passat.

Juan Carlos Fernández va manifestar que “des de UGT no entenem que alguns partits d’esquerres no hagin donat suport a la reforma laboral”, en una clara al·lusió a ERC.

Nuria Gilgado, va voler destacar els nous instruments que la reforma ofereix als delegats i delegades sindicals.

Camil Ros, líder de la UGT de Catalunya, va insistir en que “la reforma laboral és bona” i alhora va advertir que “això no vol dir que les empreses s’hagin tornat bones amb la reforma laboral”.

L’acte va tenir lloc en un context de evident disgust dels sindicats majoritaris del país, CCOO i UGT, per la negativa d’ERC de votar a favor, o com a mínim, abstenir-se, en la votació de la reforma laboral al Congres de Diputats, que va estar apunt de no ser aprovada per l’oposició de PP i VOX i els trànsfugues d’Unión del Pueblo Navarro.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here