La facturació de les empreses del Baix Llobregat que van presentar els comptes en el Registre Mercantil per a l’exercici 2019 va ser de 63.644 milions d’euros. Aquestes dades es situen per sobre de les de l’exercici anterior . El nombre d’empreses que presenten comptes creix un 3%.

La majoria de les empreses formen part del sector serveis i del sector industrial. El 90% són societats limitades i un 10% societats anònimes.

Un 59% de les empreses tenen una facturació de menys de 500.000 euros. En l’altre extrem, un 5% de les empreses de la comarca van facturar més de 10 milions d’euros el 2019.

Les societats industrials de la comarca registren un volum de negoci ben elevat ( 25.757 milions d’euros). El Baix Llobregat és la comarca que genera una major facturació en ternes absoluts en el sector industrial.

L’especialització  productiva de la comarca es centra en la fabricació de vehicles de motor i de material de transport, la venda i reparació d’aquests vehicles i comerç a l’engròs i alimentació i begudes.

Font: Observatori Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here