CCOO del Baix Llobregat vol commemorar la data del Primer de Maig, abans de la tradicional manifestació que tindrà lloc a Barcelona, a dos quarts de 12 del migdia, a ronda Sant Pere/ Passeig de Gràcia.

Aquest propers dimarts, dia 26 d’abril, a la 6 de la tarda, la seu comarcal de CCOO, a la carretera d’Esplugues , 68, de Cornellà de Llobregat, acollirà tres actes.

En primer lloc es farà un reconeixement i un lliurament d’insignes a la persones que porten 25 d’anys d’afiliació al sindicat.

A continuació, es presentarà el llibre “Lucha de clases en tiermpos de cambio” , amb la participació del seu autor, Joan Gimeno.

I finalment s’inaugurarà l’exposició fotogràfica d’Iris Martínez i Jesús Martínez que porta per títol “Una mirada al Baix Llobregat industrial”.

Acció Jove: concert al Prat

Acció Jove del Baix Llobregat, l’organització juvenil de  CCOO, es suma a la commemoració amb el festival “Working class”, la vigília del Primer de Maig, el dissabte, 30 d’abril, a partir de les 9 de la nit, a la Plaça del cementiri vell del Prat de Llobregat. Hi col·labora l’Ajuntament del Prat.

Actuaran Poncelam, Bohemios Autorizaos i Zégueretti. L’entrada és lliure.

Font: CCOO Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here