La darrera jornada de la fase regular de la Divisió d’Honor de la Lliga de Rugbi va segellar diumenge passat  la posició de la UE Santboiana com a segona classificada.

Tot i perdre amb l’ Ampo Ordizia RE  basc per 34 a 32 (a la fotografia), l’equip de Sant Boi de Llobregat, ha acabat la fase regular en segon lloc, després del SilverStorm El Salvador que ha quedat davant per un sol punt de diferència. Els santboians han aconseguit 12 victòries i han sumat 4 derrotes, en els 16 partits disputats, obtenint un total de 53 punts.

Els quarts de final pel títol de Lliga començaran a disputar-se a partir del 14 de maig a partit únic. El contrincant de la UE Santboiana, serà un altre equip català, el Barça Rugbi, setè classificat de la fase regular. El partit es jugarà a l’Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat.

La Unió Esportiva  Santboiana, fundada l’any 1921, és l’equip degà del rugbi nacional i  parteix com a favorit en l’enfrontament de quarts de final. Si guanya al Barça tornaria a jugar el partit de semifinals com a local, al seu estadi, avantatge que li atorga el fet d’haver d’haver-se classificat entre els quatre primers.

Font: uesantboiana

Fotografia: El Diario Vasco

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here