La Festa Major de Cornellà de Llobregat és la cita lúdica més important de l’any a la ciutat. Se celebra coincidint amb la Festivitat del Corpus, que enguany és el 16 de juny.

El retorn de la presencialitat sense condicionants permetrà gaudir de la Festa en la seva plenitud. El cartell d’aquesta edició 2022 és obra del dibuixant Miguel Sánchez Babiano.

Cornellà viurà doncs, la seva Festa Major a partir del l’11 de juny i fins el dia 19, si bé la majoria de les activitats es concentren entre el dijous 16 i el diumenge 19. La ciutat podrà gaudir de la 4a Fira Animalista, la XXVII Trobada de Gegants del Corpus, l’obra de teatre “Slow Love”, la 11a Caminada de la Lluna, la marató de Rock, el sopar solidari, la visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader, la visita guiada a l’exposició El farcell de la Postguerra, la XIX Festa de la Primavera-Intercanvi de xapes de cava, la botifarrada popular, el concert de la Coral Àuria i del Cor Nova Tardor, el Festival de dansa Llatinoamericana, el monòleg amb Manolito el Gafas, l’actuació del Duo Valparaiso, la Ciutat Cruïlla 2022, la presència dels Maraichis Barcelona, el cerimonial de l’Àliga de Cornellà, el Corndefoc, la Mostra infantil de Catifes de Flors del Corpus, Música de la Mediterrània, Havaneres amb el grup Mar Endins, sardanes, ball per a la gent gran, Músiques del Món i concert de Maruja Limón i les guanyadores del Concurs La Veu de Cornellà, Tributs als 60, 70 i 80, i a Mocedades, concert dels Itaca Band, Pole i Bunker, la Nit Celta, la Diada del Trabucaire, l’ofrena floral al bust de Rosalía de Castro, Certamen de Rumbes i Sevillanes, o el piromusical.

El pregó d’aquest any, el dia 16, anirà a càrrec de Cárol Rodriguez, Marina Rodriguez i Eva Murgui, directora, guionista i productora de la pel·lícula “Chavalas”, ambientada a Cornellà. Una  de les actuacions més esperades és la de Efecto Mariposa+ La Oreja de Van Gogh. I també, el dia 19, el concert “Los 40 Cornellà Pop”, amb el pratenc Alfred Garcia (a la fotografia), al costat de Samantha o Suu, entre d’altres.

Font: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Fotografia: LOS40

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here