Els dies 23 i 24 de juliol, es celebrarà a les Coves de Montserrat de Collbató la 16a edició del Festival Gong, reprenent el format habitual d’abans de la pandèmia.

Gong és un festival de música de petit format que se celebra cada estiu en el marc incomparable de les Coves de Montserrat, al municipi de Collbató, aprofitant la gran sala anomenada La Catedral per les seves dimensions i que disposa d’una acústica excel·lent.

El festival també compta amb un segon escenari anomenat La Terrassa del Gong, un espai obert a peu de la muntanya, on es pot assistir al segon concert nocturn  en alguna de les taules que permeten sopar o prendre alguna cosa durant el concert mentre es gaudeix de l’aire fresc d’una nit d’estiu amb unes vistes que arriben al mar.

Amb la recuperació del format original l’edició d’enguany tindrà cada jornada una temàtica diferenciada.

El dissabte 23 de juliol, el caire espiritual serà la temàtica principal. A les 9 de la nit, en el marc de les Coves, actuarà el Cor dels Monjos del Tibet. A dos quarts d’11 a la Terrassa del Gong serà el torn de la nova formació  Meditarraniam, que combina les músiques i instruments tradicionals del mediterrani i l’Índia.

El diumenge 24 de juliol, a les 9,  a Les Coves, el protagonisme serà pel músic portuguès establert a Catalunya Jorge Da Rocha. I a dos quarts d’11 de la nit, els músics Juanjo Montañés i David Crespo han creat especialment per a l’ocasió la proposta Tabor i l’espectacle Ars Organica.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a la web del Festival www.gong.cat a preu únic per dia de 28 euros.

Font i fotografia: Festival Gong

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here