Aquest dimecres, 27 de juliol, el comitè d’empresa de la planta d’Azko Nobel de Vallirana va celebrar una concentració a la rotonda situada a la cruïlla dels carrers Penedès i Llobregat, des de les 12 del migdia fins les 4 de la tarda, en rebuig als acomiadaments que ha fet l’empresa recentment. Quan va arribar el canvi de torn es va fer una manifestació des del descampat fins l’emtrda de la fàbrica.

Des de principis d’any la direcció ha acomiadat 5 persones de manera improcedent, 3 de les quals durant el darrer mes. CCOO denuncia que 4 d’aquestes persones tenien limitacions per problemes de salut a causa de la feina que requerien una adaptació del seu lloc de treball , i la cinquena és una treballadora que havia tingut un fill.

A la concentració, que va comptar amb el suport de CCOO d’Indústria, hi van participar també delegats i delegades de CCOO d’altres plantes d’Azko Nobel on també s’han produït acomiadaments que no responen a causes objectives.

Les persones concentrades van rebutjar els acomiadaments i van exigir a l’empresa un canvi en la seva política laboral,

Font i fotografia: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here