Bona música entre les propostes del programa oficial de la Festa Major de Collbató que tindrà lloc entre el 13 i el 18 de setembre d’enguany.

L’organització ha estat capaç de reunir un cartell amb actuacions de luxe: Itaca Band, el grup de Montcada i Reixac plenament consolidat entre els millors, The Sey Sisters i Koers són els conjunts que ompliran de música i festa les tardes i nits de la Festa Major. Reggae per Xics (a la fotografia), el grup de Sant Feliu de Llobregat nascut de The Penguins, farà ballar a nens i nenes però també als adults el diumenge pel matí interpretant a ritme de reggae i ska les cançons populars catalanes.

Els actes més destacats, a més de les actuacions musicals,  seran el programa de ràdio “El nou paradigma” de la coneguda periodista Natza Farré i de Judit Martin, havaneres amb les Anxovetes i  el “Va parir tour” de Ràdio Flaixbac.

A principis de setembre l’Ajuntament distribuirà el programa de la Festa Major a totes les cases del poble amb més activitats per a tothom.

Font: Ajuntament de Collbató

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here