“Prensa Ibérica”, al costat d’El Periódico, Diari de Girona i Regió7, pretén reconèixer i distingir, amb la seva iniciativa Premi Poble de l’Any, l’esforç que ajuntaments, empreses i entitats civils de Catalunya realitzen en favor del progrés dels seus municipis. Sant Feliu de Llobregat ha estat elegit com a municipi candidat al Premi de Tecnologia.

El Premis estan estructurats en diverses categories amb tres candidats finalistes a cada una:

  • Millor Poble Cultural: Calonge i Sant Antoni, Arbúcies i Sitges
  • Millor Poble Agrícola: Batea, Peralada i Artés
  • Millor Poble Marítim: Palamós, Tossa de Mar i l’Escala
  • Millor Poble Tecnològic: Sant Feliu de Llobregat, Vilablareix i Móra la Nova

En la presentació de la candidatura es recorda la ubicació i la història de Sant Feliu, la seva actual capacitat per aprofitar les noves tecnologies i que ha incorporat la tecnologia digital com a motor de la seva transformació. També es destaca el gran projecte urbanístic que suposa el soterrament de les vies de RENFE (a la fotografia, la futura nova estació). Pel que fa a l’apartat específic de Tecnologia la presentació remarca amb detall “la llarga trajectòria de Sant Feliu en l’aposta per la innovació tecnològica, social i econòmica, essent un referent en transformació digital, govern obert, participació i col.laboració ciutadana i ciutat intel.ligent. Per a l’Ajuntament , les tecnologies digitals representen un catalitzador per al creixement sostenible, la transició ecològica i el benestar de la ciutadania”

El Premis s’atorguen per votació popular. Es pot votar telemàticament fins el 22 de setembre a https://www.millorpoble.cat/finalistes/

Els Premis es lliuraran el proper dia 27 de setembre a Manresa

Font: Millor poble de l’any

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here