Aquest passat diumenge, 23 d’octubre, en un acte a l’església de Santa Maria de Cervelló, el prestigiós músic Jordi Savall va rebre el 2n Premi Tarradellas Persevera (a la fotografia) .

L’acte es celebrava el dia que es commemoraven els 45 anys del retorn a Catalunya del president Josep Tarradellas, fill predilecte del municipi on va néixer, Cervelló. La forma de retre-li homenatge fou l’atorgament d’un premi que recull un dels valors del llegat de Tarradellas: la perseverança.

Representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’entitat Agermanament amb Saint-Martin-le-Beau, veïnes i veïns del municipi francès i de Cervelló, i diverses entitats van participar en  l’acte de lliurament organitzat per l’Ajuntament de Cervelló i que va presidir el seu alcalde, José Ignacio Aparicio. També hi era present el fill del president, Josep Tarradellas i Macià.

Jordi Savall va declarar: “He tingut molt clar que hi ha utopies que es poden realitzar si creus en elles”. I va afegir “la lliçó de la perseverança és ser una bona persona, tractar bé al teu voltant perquè sense això, sense el respecte i la confiança no es va enlloc, és una lliçó que he après del president Tarradellas”

Font: Ajuntament de Cervelló

Fotografia: Diputació de Barcelona

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here