El jurat dels Premis Ondas que atorga la Cadena SER va fer públics aquest passat dimecres, 26 d’octubre, els guanyadors de l’edició de 2022.

Entre els guardonats destaca el periodista baixllobregatí, Jordi Hurtado (a la fotografia), amb vincles a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat, que ha estat distingit amb el Premi al Millor programa d’entreteniment de TV per “Saber y Ganar”

El jurat fa constar que el premi al programa és “ per la solidesa televisiva després de 25 anys d’història, per ser un format original, pilar de la televisió pública a La 2, que ha captivat diferents generacions i que demostra que la divulgació no esta renyida amb l’entreteniment”.

Jordi Hurtado va explicar que en conèixer la noticia tot l’equip es va abraçar. També va recordar que el programa celebra els 25 anys aquest 2022 i va voler compartir el premi amb la tasca que fa la delegació de TVE a Catalunya, des de Sant Cugat del Vallés.

Altres premiats de la 69a edició dels Ondas van ser els serveis informatius de TVE pel seguiment de la guerra d’Ucraïna, Andreu Buenafuente, Javier Cámara i Elena Rivera o Joc de Cartes de TV3. El premi a la trajectòria o millor tasca professional va ser per a Carles Francino per “La ventana” de la SER.

Font: Cadena SER

Fotografia: Público

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here