La crisi de Ciutadans està provocant la desbandada de molts militants i càrrecs públics. El PP, Vox i el PSC intenten fitxar exmembres del partit d’Inés Arrimadas. Però un altre partit també vol treure’n suc: es tracta de Valents, la formació espanyolista i conservadora encapçalada per la regidora de Barcelona, Eva Parera. Aquesta cursa pels fitxatges de vegades provoca incorporacions polèmiques. És el cas del fixatge de Miguel Ángel Ibáñez a Gavà.

Miguel Ángel Ibáñez, regidor de Gavà des de 2007, va abandonar Ciutadans, tal com va informar elBaix.cat, el passat mes de març del 2022. Havia estat un dels impulsors de l’agrupació local del partit, i des de 2015 al 2019 va ser diputat provincial i president del grup de Ciutadans a la Diputació de Barcelona. Entre el 2008 i el 2015 va ser responsable de política municipal del partit.

Aquest passat dijous, 27 d’octubre, Valents va anunciar el fixatge d’Ibáñez (a la fotografia), que col·laborarà en la implantació municipal d’aquest partit, des de la Secretaria d’Organització de Valents, que lidera l’exdiputat de Ciutadans, Jean Castel.

Miguel Ángel Ibáñez va explicar que prenia aquesta opció “vista la deriva de Ciutadans”.

Tuït polèmic

Miguel Ángel Ibáñez té una trajectòria polèmica. Tal com va informar elBaix.cat, el gener de 2021, va publicar un tuït criticant la diputada al Congrés dels Comuns, Aina Vidal, que no va poder assistir a una votació perquè es trobava malalta de càncer. Ibáñez va afirmar. “Será Dominguitis? ¿Cabalgata de Reyes Magos?”. Passades bastantes hores i davant l’allau de critiques que va rebre a les xarxes, Ibáñez es va veure obligat a demanar perdó a la diputada i a esborrar el tuït.

Font i fotografia: Valents

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here