Més de 100 participants han pres part en el I Concursong Viladecans The Style Outlets, el primer concurs musical organitzat per l’Outlet de Barcelona, a Viladecans.

Aquest dissabte, 5 de novembre, es decideix la banda musical guanyadora d’entre els 5 finalistes en una gran final oberta al públic.

Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de dos convidats d’excepció: el cantant i referent del trap català Lildami (a la fotografia), molt conegut per la seva participació al programa de TV3 “Eufòria”, com a membre del jurat, i el músic, guitarrista i pianista Julen com a presentador del show.

El grup o banda guanyador/a tindrà oportunitat d’actuar a la sala LaNau de Barcelona amb edició de videoclip inclosa, a més de rebre un trofeu i una targeta regal per a utilitzar al centre comercial.

El Concurs ha estat tot un èxit ja que es van registrat més de 100 sol·licituds en una primera fase. Després es van triar 15 bandes musicals que van actuar en les semifinals del mes d’octubre. Ara, només queden cinc finalistes, d’entre els que sortirà la banda guanyadora.

Font: Viladecans The Style Outlets

Fotografia: Elmon.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here