Protagonisme de les artistes del Baix Llobregat a la gala de lliurament de LOS40 Music Awards 2022, celebrada al Wizink Center de Madrid, aquest divendres, 4 de novembre, davant unes 15.000 persones. Sant Esteve Sesrovires, Olesa de Montserrat i Sant Climent de Llobregat van veure com les cantants d’aquests municipis recollien alguns dels premis principals de la nit.

Rosalía (a la fotografia), la cantant de Sant Esteve Sesrovires, va esdevenir la gran triomfadora amb tres premis: Millor Àlbum categoria Espanya per “Motomami”, Millor Festival, Gira o Concert, categoria Espanya per “Motomami World Tour” i un Golden Music Awards.

Rosalía va rebre el Golden Music de mans del reconegut director de cinema, Pedro Almodóvar. I va ser protagonista d’un dels moments més emotius quan, després que la jugadora del Barça, Alèxia Putellas, Pilota d’Or i habitual de l’Estadi  Johan Cruyff de Sant Joan Despí, li lliurés un dels premis, es va declarar “molt fan d’ella”.

La cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana, va guanyar el Premi a la Millor Col·laboració en la categoria espanyola amb Nicki Nicole per Formentera.

I l’artista d’Olesa de Montserrat, Chanel ,va rebre el Premi a millor artista o grup de De 40 al 1, de la categoria Espanya.

El Baix Llobregat continua en l’epicentre de l’èxit en l’àmbit de la música.

Fotografia: Los40 Music Awards 2022

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here