La Diputació de Barcelona confeccionarà el pla especial de masies de Castellví de Rosanes. Aquest instrument d’ordenació es regula segons la Llei d’Urbanisme.

Les tasques començaran ben aviat; aquest pla permetrà que el municipi disposi d’una ordenació que necessita tenir d’acord amb la legislació vigent.

Al pla quedarà recollit, amb una visió global, què es pot fer i què no en matèria d’obres i activitats a les masies i altres construccions situades en zones de sòl no urbanitzable. Aquest dimecres, 14 de desembre, a les 7 de la tarda, al saló de plens de l’Ajuntament, es farà una reunió informativa a la que s’ha convocat els propietaris i propietàries de les edificacions incloses en el l’àmbit del pla per explicar aquests treballs.

El pla especial té com a àmbit d’estudi tant les masies ubicades arreu del terme com aquelles construccions  que, tot i no tenir la tipologia de masia, també es troben en sòl no urbanitzable.

En una segona fase es farà el treball de camp per documentar les diferents masies. I en una tercera fase, es redactarà el pla especial. Les tasques poden allargar-se diversos mesos i el termini pot ser superior fins i tot a l’any.

Un cop es faci l’aprovació inicial s’obrirà un període d’al·legacions.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

Fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here