El passat dimecres, 14 de desembre, el local de Movem En Comú Podem de Castelldefels va acollir una trobada oberta amb veïnes i veïns sobre el tema “Com estalviar energia a casa? Com abaixar la factura i a quines ajudes puc accedir?”.

Le persones assistents van compartir els seus dubtes sobre el consum energètic i van poder rebre informació sobre com tractar aspectes fonamentals com, per exemple, saber interpretar els conceptes que es troben a la factura elèctrica i de quina manera es pot optimitzar el consum d’energia per afrontar l’actual pujada de preus.

L’acte va ser presentat per Candela López Tagliafico (a la fotografia), candidata a l’alcaldia de Castelldefels per aquesta formació política, qui va subratllar  “la importància d’aquesta xerrada informativa ja que el preu de l’energia és un tema que ens preocupa i afecta a tots i totes, i al qual som especialment sensibles en aquest últim any per l’escalada de preus. Quant ens costa escalfar casa nostra, encendre els llums de la nostra llar? Són despeses bàsiques per tenir una vida digna al nostre país”.

El regidor de Movem Castelldefels, Javi Martín, va informar sobre els ajuts en forma de subvencions que es poden demanar tant a l’Ajuntament com al Consorci Metropolità de l’Habitatge.

La seu de Movem Castelldefels- En Comú Podem, ubicada al carrer de l’Església, 66, va complir així els 6 mesos des de la seva inauguració. Durant aquest temps ha desenvolupat un intens calendari d’actes públics.

Font i fotografia: Movem Castelldefels En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here