El cantant de Sant Feliu de Llobregat, Nil Moliner (a la fotografia), va culminar el passat dimecres, 21 de desembre, la seva gira “Nuestra locura Tour”, al Warner Music Station de Madrid.

Moliner va combinar temes del seu darrer àlbum, “Un secreto al que gritar”, i d’altres de tota la seva carrera. Després de passar un vídeo amb imatges de quan era petit, va interpretar Despertar, Cien por cien i Mi religión. El públic, entre el que es trobaven amigues del Nil, de Sant Feliu de Llobregat, es va emocionar amb El aire que me mata i Soldadito de Hierro.

En el darrer bloc de cançons va interpretar Mis cicatrices, Esperando, Bailando i La Bestia. I va acabar amb Pólvora i tirant confeti.

Nuestra Locura Tour, va començar el mes de març a Pamplona i Barcelona, al Palau Sant Jordi, i va continuar a Amèrica, concretament a Santiago de Chile, Buenos Aires, Lima, Bogotà, Ciudad de México, Los Ángeles, New York i Miami. Després va tornar a actuar en diverses ciutats espanyoles, com Málaga, Bilbao o Múrcia, i catalanes, fins acabar a Madrid, aquest desembre.

Nil Moliner ja és una peça imprescindible del panorama musical. Aquesta gira l’ha acabat de consolidar més enllà de l’Estat espanyol, especialment a Llatinoamèrica. De Sant Feliu al món.

Font: Los40.com

Fotografia: Nil Moliner

 

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here