Sant Feliu de Llobregat viu un moment creatiu únic: cantants i grups com Joan Dausà, Nil Moliner, Ramon Mirabet, The Penguins, Seikos (a la fotografia)…, però també artistes plàstics, escriptors i noves sales musicals i de gestió cultural. Però la ciutat vol anar més enllà, consolidar el que té i afavorir l’aparició de nous talents.

Amb aquest objectiu va néixer el passat divendres, 23 de desembre, Artistes.santfeliu.cat, un directori on line, que vol ser un catàleg d’artistes per fomentar la seva visibilitat i incrementar el contacte entre ells.

La pàgina web s’estructura en diversos apartats: Arts literàries, Gestió cultural, Arts Escèniques, Arts plàstiques, Cinema i fotografia, Música, Dansa, Arts multimèdia i Cultura popular. Entre els primers inscrits trobem Xavi Masilla Gamarra, Seikos, Bons Nois, Laura Tomé Cano, Lachiribita, Javier Salvador Adame, Erizo Sánchez García, Ericdg Tattoo D G, o la sala Els Pagesos, l’Ateneu Santfeliuenc i l’Agrupació Cutural Folklòrica.

La plataforma va ser presentada el passat 23 de desembre a l’Ateneu per l’alcalde de la ciutat, Oriol Bossa, i la tinenta d’alcaldia de Cultura, Lídia Muñoz. La responsable municipal de Cultura va ressaltar l’existència a la ciutat “d’un talent jove emergent amb moltes possibilitats”. El nou catàleg neix per incrementar aquestes possibilitats.

Font: artistes.santfeliu.cat

Fotografia: Seikos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here