Miguel Comino, és alcalde de Sant Vicenç pel PSC gràcies al suport que va rebre l’any 2019 dels regidors de Ciutadans. Jordi Gil, regidor d’En Comú Podem i vicepresident del Consell Comarcal, és a l’oposició. Però de vegades, governs i oposicions pacten per tirar endavant algun projecte concret en benefici de la ciutadania.

A Sant Vicenç, PSC i En Comú Podem han signat un acord (a la fotografia) per a l’aprovació de la modificació del Pla General Metropolità en el denominat àmbit UA5. El pacte suposa dignificar el tram de la carretera de Sant Boi que passa pel municipi, i permetrà construir habitatges públics dins la trama urbana. 11 dels pisos que es construiran en aquesta pastilla de terreny seran de lloguer públic i passaran a formar part de la borsa d’habitatges de lloguer municipal.

L’alcalde Miguel Comino, ha afirmat que “ordenar i dignificar la carretera de Sant Boi era una autèntica prioritat per al govern municipal” i ha afegit que amb  l’acord amb els Comuns “hem fet un pas molt important per a la consecució  d’un veritable parc públic d’habitatge”.

El regidor i cap de llista de Sant Vicenç En Comú Podem, Jordi Gil, ha explicat que “es pot augmentar el número d’habitatges d’HPO de lloguer de manera sostenible i aquesta acord marca el camí a seguir, sense destruir zones agràries ni boscoses”. Gil ha afirmat: “Seguirem treballant per garantir un habitatge digne a la ciutadania en un moment on és més necessari que mai”.

Fonts: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Sant Vicenç En Comú Podem

Fotografia: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here