Un any més, el torneig més antic del país i únic a Europa, el Trofeu Molinet de Minibàsquet, ha celebrat la seva fase final al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, entre els dies 2 i 4 d’aquest mes de gener, amb força presència de públic.

El 59è Trofeu Molinet ja té campions. En categoria femenina el Barça Santfeliuenc va guanyar el títol en derrotar el Teconocasa Femení Sant Adrià FSA.A per 65 a 89. Les blaugrana revalidaven així el títol assolit en l’anterior edició.

En nois, la victòria també ha estat blaugrana. El Barça no va donar opció al Joventut de Badalona A i es va endur la final amb autoritat per 61 a 111.

Entre les dues finals es va disputar el Concurs de Triples 24 Segons, que en noies va acabar amb la victòria d’Aitana Macías Fernández, del Sant Adrià, que es va imposar en la final a Clara Ferràs, del Barça CBS,  i en nois, de Jerome Mendes-Tavares de l’UE Mataró.

Font i fotografia: Federació Catalana de Bàsquet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here