L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha obert, per primera vegada, una convocatòria de subvencions adreçada a municipis metropolitans per al foment d’activitats vinculades amb l’alimentació sostenible.

Aquest pla de subvencions, dotat amb un total de 350.000 euros ( 150.000 per a l’any 2022 i 200.000 per a l’any 2023) té la voluntat de reforçar el sistema alimentari metropolità a través de les polítiques alimentàries municipals.

El pla preveu projectes municipals i també propostes que superin l’escala local i que beneficiïn més d’un municipi. Les subvencions cobriran entre el 70% i el 100% del pressupost dels projectes presentats.

L’AMB vol promoure la sostenibilitat integral ( econòmica, ecològica, social i cultural) dels sistemes alimentaris locals i alhora avançar cap a sistemes alimentaris sostenibles, ja sigui a escala local o metropolitana.

Com canviar l’actual sistema alimentari és el tema central de la gran exposició “Menja, actua, impacta”, organitzada per Fundesplai al Prat de Llobregat, de la que elBaix.cat ja ha informat.

Font: AMB

Fotografia: Fundesplai

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here