El PSC de Martorell ha tancat amb més de 800 signatures la campanya que es va iniciar el passat 9 de gener, i de la que elBaix.cat va informar, que buscava reclamar al Departament de Salut de la Generalitat millores al municipi en el camp de la sanitat pública.

Entre les reivindicacions plantejades figuren el restabliment d’urgències nocturnes al CAP de Buenos Aires, l’ampliació del servei de pediatria en aquest ambulatori i l’augment de recursos per tal que els professionals sanitaris tinguin els mitjans necessaris per poder dur a terme la seva tasca.

Les més de 800 signatures s’han recollit durant un total de 6 dies i de 20 hores. El darrer dia de la campanya va comptar amb la participació del candidat socialista a l’alcaldia de Martorell, Javier González, (a la fotografia)  i de la diputada del PSC al Congrés, Sònia Guerra.

Guerra es va referir a la gravíssima situació que viu l’Hospital de Martorell, de la que elBaix.cat ha anat informant, tot afirmant: “És curiós veure com el conseller de Salut de la Generalitat admet les problemàtiques que té actualment l’Hospital, però en canvi no fa res per revertir-les”.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here