El candidat del PSC a l’alcaldia de Begues, Benito Navarro (a la fotografia), va presentar la seva proposta en un acte celebrat el passat divendres, 3 de febrer, davant prop d’un centenar de persones. Va estar acompanyat de l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia.

Navarro va assegurar que “per canviar Begues ha de canviar el govern de Begues. Necessitem un altre govern que apliqui unes altres polítiques. I aquest és el nostre objectiu: governar. Hem de passar de la inèrcia de l’actual executiu a l’acció. I això ho farem possible el pròxim 28 de maig”.

A Begues, el 2019, el PSC va obtenir el 9’49 % dels vots i un regidor. La llista ja anava encapçalada per Benito Navarro. Les eleccions les va guanyar Junts amb el 36’33 % dels vots i 6 regidories.

I aquesta setmana, a La Palma de Cervelló, Javier Lahoz, candidat socialista a l’alcaldia, ha celebrat el seu acte de presentació, acompanyat de la portaveu del PSOE al Senat, la baixllobregatina Eva Granados.

Lahoz ha fet balanç dels seus dos anys al govern municipal, lamentant la limitació de recursos econòmics que pateix l’Ajuntament. També ha destacat la necessitat d’aconseguir uns serveis públics de qualitat per La Palma.

L’any 2019, el PSC, encapçalat pel mateix Lahoz, va aconseguir el 9’78 % dels vots i un únic regidor.

Poveda: “Que Oriol Junqueras es tregui l’antifaç”.

En el marc de les activitats del PSC a la comarca, en una roda de premsa convocada per valorar el pacte de pressupostos amb el Govern d’ERC pel 2023, el primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, el senador i vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, exalcalde de Sant Joan Despí, va instar al president d’ERC, l’ex alcalde de Sant Vicenç del Horts, Oriol Junqueras a “treure’s l’antifaç i a pensar més en els interessos de la ciutadania de Catalunya”.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here