L’Associació d’Autocaravanistes Catalunya Avança (acaVANça) convoca una marxa lenta d’autocaravanes i campers entre el Baix Penedès i el Delta del Llobregat, aquest proper diumenge, 5 de març. La concentració començarà el dissabte 4 a partir de les 9 del matí. Diumenge a les 10 s’iniciarà la marxa, que sortirà de Cunit i arribarà al migdia a les platges de Gavà, després de passar per Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges, les costes del Garraf i Castelldefels.

El motiu de la protesta és que, segons l’associació, “alguns ajuntaments , abusant de la seva opció d’ordenar la circulació i l’aparcament en el seu municipi ens ho  prohibeixen de forma il·legal  pel fet de ser Autocaravanes o Campers”.

Reivindiquen poder “circular, parar i estacionar el nostre vehicle en les mateixes condicions i les mateixes limitacions com qualsevol vehicle. No volem privilegis!!!”.

Font i fotografia: Associació d’Autocaravanistes Catalunya aVANça

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here