Leticia Moreno Gallego, policia local de Sant Feliu de Llobregat, on és responsable del Servi d’Atenció a les Víctimes que ofereix la  Policia Local de la capital del Baix Llobregat, ha estat guardonada amb la medalla al Mèrit Policlal amb Distintiu Blanc, per part de la Unijepol (associació de caps i comandaments de les Policies Locals) i per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

La cerimònia de lliurament de les distincions tindrà lloc al Palau de Congressos d’Albacete, el proper dijous 23 de març, en el marc de SeguCity. Els guardons estan destinats a reconèixer la tasca de les Policies Locals de tot l’Estat en el manteniment de la seguretat ciutadana, la seguretat viària i la convivència. L’acte serà presidit pel Ministre de l’Interior del Govern central.

L’any passat, tal com va informar elBaix.cat, el SAV de Sant Feliu va facilitar la detenció d’un agressor a París, França, així com que s’assegurés la protecció i els serveis necessaris a la família de la víctima. Després de rebre una denúncia d’una veïna amb una gravació que demostrava maltractaments del marit a la víctima, el SAV va iniciar una investigació que, després de l’actuació de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra va fer possible la detenció del maltractador per part de la policia francesa.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Feliu, Manel Martínez, ha destacat “el reconeixement que se li fa a la dedicació de l’agent Letícia Moreno, responsable del SAV, que desenvolupa la seva feina amb una gran professionalitat”. Martínez ha celebrat “no tan sols que la seva tasca sigui reconeguda a nivell d’Estat, sinó, encara més important, que la seva intervenció va ser decisiva per salvar la vida d’una dona, víctima de la violència masclista”.

Font: Unijepol

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here